Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 05. 10:59, hétfő | Helyi
Forrás: Szombat Mihály, sajtóreferens, Boxing Gym Vásárhely

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely

Összességében nagyszerű eredményekkel és teljesítménnyel, négy éremmel tértek haza Kőszegről a vásárhelyi ökölvívók.

Ezúttal ellenfél nélkül maradt Kovács Krisztián a Boxing Gym nehézsúlyú bokszolója a 11. Ostrom Kupán Kőszegen, de a többiek ringbe tudtak szállni.

Kovács Fanni a tavalyi serdülő bajnokság 48 kg-os országos bajnokát verte, akit az orvos leléptetett, edzője is feladta a mérkőzést.

Tóth Niki élete első nemzetközi mérkőzését vívta egy veszélyes és rutinos osztrák bokszolóval. A harmadik menetre felőrölte ellenfelét, és csak pontozással maradt alul.

Rónyai Roland az összes korosztályos válogatottat megjárt, nagyon tapasztalt Jakab Alexet kapta ellenfeléül. Jakabra az első menetben kétszer számoltak, a másodikban Rónyai gyengébben szerepelt, de a harmadikat ismét hozta. A bírók hosszú percekig számolták a pontokat és végül 3:2-re Jakabot hozták győztesnek, kissé értelmetlenül.

Kovács Pál, egy volt iráni válogatottat, korábbi ázsiai bajnoki bronzérmest, most már osztrák versenyzőt kapott a ringben. Az első menet az iráni osztráké volt, a másodikban feléledt Kovács, a harmadikban pedig már le is ültette ellenfelét. A végeredmény nem lehetett kérdéses, Kovács egyhangú győzelmet aratott és immáron készül az ökölvívó világbajnokságra, mint a magyar csapat tagja.

A kőszegi túra eredménye így 2 arany, egy ezüst és egy bronz a vásárhelyi ökölvívásnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.